De Meesterkok van Saint-Germain
Inhoud van het stuk
Samen met zijn vrouw Viviane huurt meesterkok Noël Paesmans het kasteeltje “Saint-Germain”. Ze hebben het omgebouwd tot een restaurant.
Bij het behalen van hun eerste Michelinster verklapt Noël, dat het zijn levensdroom is, ooit het kasteeltje te kunnen kopen. Meteen zijn er kapers op de kust. Achter de rug van Noël wordt het kasteeltje verkocht aan een rijke Brusselaar.
Noodgedwongen verhuist het restaurant naar een hoeve daar in de buurt.
Hoe Noël en zijn medewerkers ook hun best doen, “HOEVE SAINT-GERMAIN” haalt lang niet het succes van “KASTEEL SAINT-GERMAIN”. Bovendien komt er een economische crisis, waarvan de horeca een van de eerste slachtoffers is.
En er is nog een andere ramp op komst.
Noël ziet “HOEVE SAINT-GERMAIN” niet meer zitten, op een avond is hij spoorloos.
Decor: een terras van een restaurant
Leen dit stuk
Spreekt dit stuk je aan en wil je dit graag uitlenen voor jou toneelgezelschap? Aarzel niet om een mailtje te sturen naar uitleendienst@vta.be.